طبق معمول در ماه مبارك رمضان يك رژيم غذايي متنوع و مغذي را دنبال كنيد. يعني توصيه مي شود كه آنها مقدار كافي مواد مغذي و مغذي مورد نياز براي حفظ سلامتي را در اختيار يكديگر قرار دهند و با محدود كردن غذاهاي سرشار از چربي ، كلسترول ، نمك زياد و مكمل ها ميانه …
منبع: سرخط نيوز
توصيههاي غذايي در ماه رمضان و در شرايط پاندمي كرونا
توصيههاي غذايي در ماه رمضان و در شرايط پاندمي كرونا https://head-line.ir/2021/توصيههاي-غذايي-در-ماه-رمضان-و-در-شراي/ سرخط نيوز Thu, 22 Apr 2021 00:00:30 0000 اجتماعي https://head-line.ir/2021/توصيههاي-غذايي-در-ماه-رمضان-و-در-شراي/
طبق معمول در ماه مبارك رمضان يك رژيم غذايي متنوع و مغذي را دنبال كنيد. يعني توصيه مي شود كه آنها مقدار كافي مواد مغذي و مغذي مورد نياز براي حفظ سلامتي را در اختيار يكديگر قرار دهند و با محدود كردن غذاهاي سرشار از چربي ، كلسترول ، نمك زياد و مكمل ها ميانه …
منبع: سرخط نيوز
توصيههاي غذايي در ماه رمضان و در شرايط پاندمي كرونا
طبق معمول در ماه مبارك رمضان يك رژيم غذايي متنوع و مغذي را دنبال كنيد. يعني توصيه مي شود كه آنها مقدار كافي مواد مغذي و مغذي مورد نياز براي حفظ سلامتي را در اختيار يكديگر قرار دهند و با محدود كردن غذاهاي سرشار از چربي ، كلسترول ، نمك زياد و مكمل ها ميانه روي خود را حفظ كنند.
به گزارش سرخط نيوز. غذاها براساس محتواي پروتئين ، ويتامين و مواد معدني به 6 گروه غذايي اصلي تقسيم مي شوند. انتخاب مواد غذايي از گروه هاي مختلف به شرح زير است: در هر گروه غذايي سه غذا انتخاب كنيد تا در سه وعده غذايي نياز روزه دار روزه دار شامل آب ، مواد معدني ، ويتامين ها ، مواد معدني ، پروتئين و انرژي را تأمين كند. غذا براي صبحانه ، افطار و شام ضروري است.
شش گروه اصلي غذايي و گزينه هاي آنها:
نان و غلات: نان ها شامل ساندويچ ، زرشك ، نان جو ، لواش ، زعفران و ساير نان هاي محلي ، برنج ، ماكاروني ، رشته فرنگي ، غلات صبحانه ، بلغور گندم ، بلغور جو هستند. توصيه مي شود حداقل نيمي از نان و غلات روزانه غلات كامل باشد.
سبزيجات: كاهو ، اسفناج ، حبوبات ، سبزيجات و ساير سبزيجات برگ دار ، كلم ، هويج ، بادمجان ، نخود سبز ، لوبياي سبز ، كدو تنبل ، فلفل ، قارچ ، كدو تنبل ، گوجه فرنگي ، پياز و …
– گروه ميوه: شامل انواع ميوه هاي فصلي مانند پرتقال ، نارنگي ، ليمو ترش ، ليمو شيرين ، انگور ، سيب ، كيوي و … و انواع آب ميوه هاي غير طبيعي است. يا بدون افزودن قند و ميوه هاي خشك شده.
لازم به ذكر است كه يك رژيم غذايي متعادل از ويتامين ها و مواد معدني ، به ويژه ويتامين C و ويتامين A ، مي تواند به تقويت سيستم ايمني بدن كمك كند.
– گروه شير و لبنيات: شامل شير ، ماست ، پنير ، ماست و كره. اين گروه علاوه بر تأمين كلسيم و فسفر و پروتئين هاي خاص ، ويتامين هاي B2 و B12 را فراهم مي كند كه به تقويت سيستم ايمني بدن كمك مي كند. توصيه مي شود از لبنيات كم چرب (كمتر از 2.5٪ چربي) استفاده كنيد.
– گروه گوشت و تخم مرغ: اين گروه يك منبع پروتئين حيواني با كيفيت بالا است كه شامل گوشت قرمز ، مرغ ، ماهي ، ميگو ، بلدرچين ، غازها ، اردك ، تخم مرغ و تخم مرغ هاي ديگر است.
– غلات و مغزها: غلات شامل نخود ، لوبيا ، عدس ، لوبيا ، نخود ، موز و … و مغزها ، مغزها ، فندق ، پسته ، بادام زميني ، اسفناج و … است.
دفتر تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت ، منابع كافي از منابع پروتئين حيواني و گياهي براي عملكرد طبيعي سيستم ايمني بدن در طي روزه داري امسال ضروري است. غلات منبع خوبي از پروتئين هستند و مي توانند به عنوان جايگزين گوشت ، مرغ و ماهي استفاده شوند.
انتهاي پيام
منبع: سرخط نيوز
توصيههاي غذايي در ماه رمضان و در شرايط پاندمي كرونا
- یکشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۰ | ۰۰:۵۷
- ۶ بازديد
- ۰ نظر